lauantai 2. marraskuuta 2013

En syönyt, en oksentanut!

Eilen, ensimmäistä kertaa, voi ensimmäistä kertaa niin pitkään aikaan, liian pitkään aikaan, en ahminut. Enkä oksentanut. En syönyt. Mutta keinot mitkä hyvänsä, aivan sama, en ahminut ja oksentanut!!!!!! Epätodellista! Mahtavaa! Olen niin onnellinen! Niin tyytyväinen itseeni! Viimeisen blogimerkinnän jälkeen kävi mielessä, että yksi leipä. Tai yksi hedelmä. Mutta ei. Pummasin isiltä yhden oikean tupakan, poltin sen. Ja menin takaisin nukkumaan. Ihan hullua. Ihan mahtavaa. Joku nälänpoikanen siis oli. Mutta tiesin, uskalsin uskoa, se menee ohi. Otin yhden melatoniinitabletin lisää. Ja nukahdin. Ja ohi se nälkä meni. Ajattelin nälän uhatessa myös sitä, kuinka hirveää olisi joutua kirjoittamaan tänne teille, että söin lupauksestani huolimatta. Se ajatus auttoi. Kiitos! 

Olen ihan unohtanut miten ihanalta totaalisen tyhjä vatsa tuntuu. Puhtaus ja voima, haurasta kauneutta. Tiedän toki, että ei se yhden päivän syömättömyys ketään suuntaan tai toiseen varsinaisesti laihduta. Mutta itsekurin tunne, ja se hullu totuus ahmimattomasta illasta. Päivästä, aamusta. Se on korvaamaton. Edes pieni päänsärynpoikanen ei haittaa. Mikään vaiva ei voisi nyt haitata. En syönyt, en ahminut, en oksentanut. Uskomatonta.

Tämän päivän toivon olevan samanlainen. Kaloreita tulen kuitenkin saamaan illalla alkoholin muodossa. Halloweenbileet. Mutta tämän kokoisena ja mitään syömättä, sekin aine nousee päähän muutamasta huikasta. En tarvitse paljoa. Se onkin sitten toinen asia, kuinka innokkaasti ryhdyn maistelemaan muita kuin omia juomia... Tiedossa ovat ystäväni kotibileet, hänen luonaan olen jostakin syystä aina erityisen päissäni. Minulla on myös erityisen hauskaa. Sinne tulee ihanaa porukkaa. Odotan niin kovin iltaa. Just gotta dance the calories off. Most of them. And hopefully, throw up because of the alcohol... 

Tänään paistaa taas aurinko. Ihana aurinko. En tiedä paistoiko se eilen. Mutta toissapäivän se paistoi. Ja nyt taas. Olen menossa ratsastamaan, kuten joka lauantai. Rakastan hevosia, rakastan ratsastamista. Se on myös tämän päivän liikunta. En ole liikkunut tarpeeksi. Eilen ja toissapäivänä esimerkiksi en ollenkaan. Paitsi no, kävelyä, venyttelyä ja pilatesrullailua. Lasketaanko ne? 

Löysin jääkaapista joskus viimevuonna ostamaani Regulat Pro Metabolic -litkua. Lisää valmisteesta voitte lukea terveysmarketin sivuilla. En osaa sanoa toimiiko tuote. Mutta ainakin luvataan aineenvaihdunnan nopeutumista. Terveellistä. Olen vetänyt sitä nyt muutaman päivän ajan. Kunhan vaan vinkkinä. 

Puhun taas hyppivästi, asiasta toiseen. Anteeksi. Anteeksi? En tiedä. Haluan vaan kertoa kaikki nämä asiat. Vaikkevat ne liittyisikään toisiinsa, suoranaisesti. Pitäisi siivota huone. Joskus sitten. 

Viettäkää ihana aurinkopäivä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti