perjantai 1. marraskuuta 2013

"Kaikki on tosi hyvin"

Olen nukkunut koko päivän. Ihan koko päivän. On ollu ihanaa vain olla ajttelematta mitään, leijua jossakin unessa, jota ei kohta enää muista. Eikä edes haittaa, vaikka uni olisi paha. Sillä se oli vain uni, sitä ei ollut. Se ei vaikuta mitenkään mihinkään. Ehkä psyykkeeseen. Mutta sitäkään ei muista. 

Jos nukkuu ei voi syödä. Heräsin kerran juomaan kupillisen kasvislientä. Nukuin lisää. Isi pyysi ulkoiluttamaan koirat, kävin niiden kanssa noin 40 min. kävelyllä. Join pari kulausta kanalientä. Itketti. 

Isi kysyi, mikä on? Se on maailman paras isi. Kukaan muu ei ole tukenut mua yhtä paljon tämän kaiken aikana, ymmärtänyt ja kuunnellut tarkasti ja hyvin. Tällä kertaa vastasin vain, kaikki on tosi hyvin. "Näänhän mä että kaikki ei oo hyvin" Ei kun keskity sä vaan siihen mitä teet, kaikka on tosi tosi hyvin". Itkin ja kaadoin pois loput kanaliemestä, menin yläkertaan. Tulin tänne kirjoittamaan. Rakastan tätä. 

Vettä ja nuo yllämainitut liemet, ainoat asiat mitä olen tänään syönyt. Toki lääkkeet. Ja vitamiinit. Hivenaineet. Tablettimuodossa.

- E-Epa erikoisvahva omega 3 
- Biotiini Strong 
- Magnesium Diasporal direkt 
- Minisun multivitamin super appelsiini
-  Multivita plus 
- Calcichew D3
- Kromitabletti 
- Multivita plus 
- Kehon vartija kalaöljykapseli 
- Kehon vartia Astaksatiini ja monivitatabletti 
- Kehon vartija hivenaine - marjapuriste
- Saltbalans Super (nesteenpoistaja...) 
- Devisol D3 
- iLife VEGETARISTI 
- GimmeFive Monivita/Mineraali 
- TrioBe B12/B6/foolihappo 
- Magnew magnesium 
- Vitamar Junior (Omega-3, EPA, DHA) 
- Minisun Kalsium + D3 

19 eri valmistetta. Joitakin tabletteja popsin useamman päivässä, esim. Magnesiumia. Joitakin valmisteta syön eri merkkisinä, siis niin, että valmistetta (vitamiinia) tulee tuplana. Onko näiden aineiden tasapainolla jotakin väliä? Varmaan. Ihan sama. Huonoimpina, masentuneisimpina päivinä en kuitenkaan jaksa ottaa noista mitään. Nippa nappa lääkkeet, jos niitäkään.

Sinä hetkenä kun valvoin, kävin vaa'alla. 50,2 tai 50,3, jos arvioin oikein. Huokaus. 

Nyt aion venytellä, ja sitten... Niin, mitä sitten? Varmaan nukkua. Taas. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti